Offshore Survival - Reisverslag uit Poole, Verenigd Koninkrijk van Maarten Godschalx - WaarBenJij.nu Offshore Survival - Reisverslag uit Poole, Verenigd Koninkrijk van Maarten Godschalx - WaarBenJij.nu

Offshore Survival

Door: Maarten

Blijf op de hoogte en volg Maarten

23 April 2007 | Verenigd Koninkrijk, Poole

Na al dat hiken voel ik me zeer geneigd het zeilen aandacht te geven. En dat doen we dan ook middels de ISAF Offshore Survival Course. Dit is uiteindelijk een certificaat wat toegang geeft tot offshore racen omdat het verplicht is voor 30% van de bemanning.

Ik heb de cursus gedaan in Poole vlak bij Southampton, het zeilerscentrum van de wereld. Engeland behaald de meeste olympische medailles bij het zeilen. Daarnaast komt het gootste deel van het totaal aan Engelse olympische medailles uit het zeilen. Een goede plaats om het te leren dus. En leerzaam was het.

Veel over stormzeilen, EHBO en overleven op zee. Super mooi, maar hopelijk is veel hier van niet nodig.

• 08 Mei 2007 - 14:10

Floor:

Maarten!

Wat stoer, zo'n cursus! Ben heel benieuwd naar de foto's!

Liefs,

Floor

Maarten

Hoi, Leuk dat je even komt kijken op mijn site. Laat een berichtje achter, das lachen. Ik hoop ook dat je eens vaker de site zult bezoeken want er komt nog meer!! Cheers, Maarten