Weer een foto update
Door: Maarten
Blijf op de hoogte en volg Maarten
10 Juli 2008 | China, Peking
10 Juli 2008 - 06:01
Ma:
Hoi, jij blij om een computer te vinden, ik blij met je foto`s . Wat zie je er ondanks de vervuiling goed uit !
Weer mooie foto`s. Zou de airco het doen in de Huizhou stijl huisjes ? De Shaolintempel is ook mooi, zo kennen wij ze uit Japan. Bij de Taishi berg had je toch wel frisse lucht !
Heb je mijn boodschap nog ontvangen over Xia `He ? Een Tibettaans klooster buiten Tibet in China waar boedhistische monniken wonen met grote gele kappen. Schijnt zeer de moeite te zijn. Mocht Tibet niet lukken dat is dit misschien een optie .
groetjes en liefs -
10 Juli 2008 - 12:56
Floor:
Wow, ziet er gaaf uit! Veel plezier bij het Terracotta leger, dat schijnt echt onwijs gaaf te zijn!
Liefs,
Floor -
10 Juli 2008 - 13:07
Pa En Ma :
Op naar Tibet ! Op voorwaarde dat je voor ons thuisblijvers een wierookstokje of een kaarsje brand ! Je bent dan zo dicht bij de hemel!
Jan onderneemt vanmiddag nog aktie, dus boek jij maar gerust Tibet. OOO wat zouden wij hier graag met je mee gaan .
GAAAAF !